Shampoot

 

 

ref_shampoot

 

 

Kaikki REF-shampoot ovat parabeenittomia, sulfaatittomia ja 100% vegaanisia.

 

 

REF Shampoista löydät 6 eri shampoota:

 

Weightless Volume Shampoo

Illuminate Colour Shampoo

Intense Hydrate Shampoo

Ultimate Repair Shampoo

Cool Silver Shampoo

Hair&Body Shampoo

 

Kaikki shampoot ovat erittäin riittoisia ja pieni määrä riittää pidempäänkin tukkaan. Shampoot ovat koostumukseltaan melko paksuja niiden sisältämien öljyjen vuoksi, jotka tekevät niistä erittäin hoitavia ja riittoisia. Mikäli koet shampoon liian paksuksi, voit laimentaa sitä hieman vedellä, jotta se on helpompi levittää. Näin aineen määrä myös lisääntyy, ja shampoo riittää entistäkin pidemmäksi ajaksi!

 

Parhaan tuloksen saamiseksi shampoita voi käyttää yhdessä samaan sarjaan kuuluvan hoitoaineen kanssa mutta halutessaan voi myös yhdistellä eri shampoita ja hoitoaineita. Jos esimerkiksi hiukset ovat värjätyt ja niihin halutaan lisätä kiiltoa mutta lisäksi kuivat, voi shampooksi ottaa Illuminate Colourin, joka ylläpitää väriä ja lisää kiiltoa, ja hoitoaineeksi Intense Hydraten, joka kosteuttaa tehokkaasti!

 

Jokaisen hiukset ja tarpeet ovat erilaiset, tutustu tuotteisiin ja löydä itsellesi paras yhdistelmä!

WEIGHTLESS_VOLUME_SHAMPOO_285_150

 

 

Weightless Volume Shampoo

Weighless Volume shampoo on tarkoitettu ohuille ja hennoille hiuksille. Se sisältää greippiöljyä, joka on erittäin kevyt öljy, eikä latista hiuksia. Weightless Volume Shampoo sopii hiuksille, jotka ovat jo ennestään melko terveet ja hyvinvoivat,mutta kaipaavat lisävolyymia. 

 

 

 

 

Saatavilla kolmessa eri koossa: 60ml/285ml/750ml

Saatavilla myös Weightless Volume Hoitoaine

 

 

 

 

 

 

ILLUMINETE_COLOUR_SHAMPOO_285_150

 

 

 

 

 

 

 

Illuminate Colour Shampoo

Illuminate Colour Shampoo on tarkoitettu niin värjätyille kuin värjäämättömillekin hiuksille, joissa halutaan ylläpitää väriä ja kiiltoa. Illuminate Colour Shampoo sisältää pellavansiemenöljyä, joka auttaa säilyttämään kosteuden hiuksissa. Lisäksi shampoossa on reilusti auringonkukansiemenöljyä, joka edistää hiusten värin säilymistä ja lisää kiiltoa. Shampoo sopii värjätyille ja värjäämättömille hiuksille, joiden värikylläisyyttä ja kiiltoa halutaan ylläpitää tai lisätä sekä hieman kuiville hiuksille, jotka tarvitsevat kevyttä kosteutusta.

 

 

 

 

Saatavilla kolmessa eri koossa: 60ml/285ml/750ml

Saatavilla myös Illuminate Colour Hoitoaine

 

 

 

 

REF Intense Hydrate Shampoo 285ml

 

 

Intense Hydrate Shampoo

Intense Hydrate Shampoo on tarkoitettu kuiville hiuksille, jotka kaipaavat tehokasta kosteutusta. Intense  Hydrate Shampoo sisältää kookosöljyä, joka tehokosteuttaa ja hoitaa kuivaa hiusta. Shampoo sopii luonnostaan kuiville tai esimerkiksi värjäys-/vaalennuskäsittelyiden johdosta kuivuneille hiuksille. Myös ilmaolosuhteet saattavat vaikuttaa hiusten kuivumiseen, kuten talvella kova pakkanen tai kesällä auringonpaiste.

 

 

 

Saatavilla kolmessa eri koossa: 60ml/285ml/750ml

Saatavilla myös Intense Hydrate Hoitoaine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ULTIMATE_REPAIR_SHAMPOO_285_150

 

Ultimate Repair Shampoo

Ultimate Repair Shampoo on tarkoitettu kuiville ja käsitellyille hiuksille, jotka kaipaavat kosteutusta ja korjausta. Ultimate Repair Shampoo sisältää murumuruvoita, joka auttaa korjaamaan hiuksissa olevia vaurioita tehokkaasti. Shampoo sopii esimerkiksi kemiallisista käsittelyistä, kuten vaalennus-ja permanenttikäsittelyistä vaurioituneille hiuksille.

 

 

Saatavilla kolmessa eri koossa: 60ml/285ml/750ml

Saatavilla myös Ultimate Repair Hoitoaine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

COOL_SILVER_SHAMPOO_285_150

 

 

 

 

 

 

Cool Silver Shampoo

 

Cool Silver Shampoo on tarkoitettu hiuksille, joista halutaan taittaa pois keltaisuutta tai joihin halutaan lisätä hopeanhohtoa. Cool Silver Shampoo sisältää sinisiä ja violetteja pigmenttejä, jotka taittavat hiuksista keltaisen sävyjä. Shampoo sisältää myös pellavansiemenöljyä, joka auttaa kosteuden säilymiseen hiuksissa. Shampoo sopii kylmänsävyisille hiuksille, josta halutaan taittaa lämpöä pois. Shampoo sopii myös harmaille/vaaleille hiuksille, joihin halutaan lisätä hopeanhohtoa.

 

 

 

Saatavilla kahdessa eri koossa: 285ml/750ml

 

 

 

 

 

 

 

HAIR_AND_BODY_SHAMPOO_285_150

 

 Hair&Body Shampoo

 

Hair&Body Shampoo on hiuksille ja vartalolle tarkoitettu kosteuttava, miellyttävän tuoksuinen shampoo miehille. Hair&Body Shampoo sisältää manteliöljyä, joka kosteuttaa sekä ihoa että hiuksia. Shampoo ennaltaehkäisee myös hilseen syntymistä ja auttaa lieviin hilseongelmiin. 

 

 

 

Saatavilla kahdessa koossa:285ml/750ml